Bocșenii, prinși în fapt! Cum știu unii să păstreze curățenia

deseuri aruncate bocsa

Camerele de supraveghere din Bocșa au surprins mai mulți cetățeni care aruncă pe trotuar, lângă tomberoane, materiale de construcții și tâmplărie. Aceștia au fost amendați de polițiștii locali. De asemenea, tinerii care au fost prinși la mâncat de semințe au fost puși să adune mizeria lăsată în urmă.

Cu ajutorul sistemului de supraveghere video al orașului Bocșa, polițiștii locali au surprins mai multe persoane abandonând deșeuri pe domeniul public, în diferite zone.

Persoanele în cauza au fost identificate și sancționate contravențional de către polițiștii locali din cadrul Compartimentului Siguranță, Ordine și Liniște Publică.

tineri la maturat politie

„Vă aducem la cunoștință prevederile H.C.L. 127/2016 privind abandonarea de deșeuri pe domeniul public: «Aruncarea sau abandonarea de hârtii, ambalaje, resturi alimentare sau nealimentare, scuipatul și consumul de semințe, precum și orice alte deșeuri pe domeniul public» se sancționează contravențional cu amendă cuprinsă între 500 și 1.000 de lei.”, transmit polițiștii locali din Bocșa.

Reprezentanții instituției amintesc de existența centrului de supraveghere de unde, în timp real, un polițist local poate vedea tot ceea ce se întâmplă pe camerele video 24/24, 7 zile din 7. Acesta anunță imediat patrula pentru a lua măsurile ce se impun.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/