Siguranţa are prioritate! Tu stai acasă, service-ul auto vine la tine

COVID-19 afectează activitatea service-urilor auto, dar nu o desființează!

În ideea de a oferi siguranță posesorilor de autovehicule, Auto Check Center Auto Alex din Moldova Nouă pune la dispoziția clienților un pachet de service complet, astfel încât deplasările în interes personal sau profesional să se desfășoare în condiții optime.

Ținând cont de măsurile impuse de autorități în vederea limitării pe cât posibil a răspândirii COVID-19, antreprenorii au găsit soluții viabile atât pentru a satisface cerințele pieței, cât și pentru continuitatea business-ului. Această variantă a fost adoptată și de către service-ul auto de la malul Dunării care recepţionează toate comenzile direct de la client de acasă.

Odată ce comanda a fost făcută, mașina este preluată, iar după finalizarea procesului de igienizare sau reparare, autovehiculul este predat la cheie solicitantului, tot la domiciliul acestuia.

„Având în vedere contextul actual, ne-am gândit să venim în sprijinul clienților noștri cu un nou serviciu prin care să fim la dispoziția lor, fără ca ei să fie nevoiți să se deplaseze până la noi la service pentru reparația mașinii. În concluzie, clientul este în siguranță, mașina reparată, iar noi suntem fericiți că ne putem desfășura activitatea în această perioada grea”, a explicat Alexandru Torma, administratorul Auto Check Center Auto Alex.

Pentru programări sau mai multe informații, iată numerele de telefon la care puteți apela: 0736 366 542/0766 556 626.