,,Sigur ne vom salva de la retrogradare!”

gloria resita, robert nosal

Gloria Reşiţa a fost învinsă pe terenul din Lupac de către concitadina Muncitorul şi rămâne pe ultimul loc în play-out, dar antrenorul alb-albaştrilor e convins că echipa va evita întoarcerea în campionatul judeţean.

Muncitorul a câştigat la limită în faţa Gloriei, scor 1-0, la capătul unui meci pe care l-a dominat şi în care şi-a creat mai multe ocazii de gol, şi e aproape sigur că echipa de la Lupac va evolua şi din toamnă în Liga a III-a.

Robert Nosal, antrenorul trupei din Govândari, a apreciat drept just rezultatul şi a pus eşecul pe seama lipsei de experienţă a jucătorilor săi. ,,Acest derby reşiţean naşte foarte multe pasiuni, pasiuni plăcute. Cred că diferenţa constă în faptul că noi nu suntem copţi încă, avem greşeli copilăreşti. Muncitorul a fost mai bună astăzi. De când am venit, cred că jocul a crescut în valoare, avem densitate, pasăm bine, ajungem în faţa porţii, avem acel elan al tinereţii şi cred că Gloria va fi o echipă frumoasă şi sigur ne vom salva de la retrogradare. Ne aşteaptă două meciuri decisive, cu Rovinari şi Turceni, ambele acasă. Suntem la mâna noastră, lucru care era greu de crezut la începutul campionatului”, a spus tehnicianul Gloriei.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157644497735286″]

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/