FC Caransebeş mai are doar şanse minime să promoveze

iosif rotariu, fc caransebes

Gugulanii au mai pierdut un joc programat pe teren propriu în play-off-ul de promovare în Liga a II-a, 0-1 cu FC Hunedoara, şi socotelile par încheiate.

FC Caransebeş a intrat în play-off cu un avans de patru puncte faţă de Mama Mia Becicherecu Mic, dar după doar patru meciuri situaţia este diametral opusă. Timişenii au bătut tot până acum în play-off, inclusiv la Caransebeş, în timp ce elevii lui Iosif Rotariu s-au mai împiedicat în alte două meciuri jucate acasă, cu Vulturii Lugoj, şi astăzi, cu FC Hunedoara. Pepenar a marcat în minutul 37 singurul gol al partidei, gugulanii nereuşind să revină pe tabelă în ciuda faptului că au avut suficient timp la dispoziţie. După acest eşec, FC Caransebeş mai păstrează doar şanse teoretice la promovare, iar Rotariu a lăsat să se înţeleagă faptul că e foarte posibil să plece de pe banca tehnică.

„Am pierdut pe nişte greşeli individuale, din lipsă de concentrare. Nu pot să-mi explic. După un joc bun la Giarmata, a venit un joc slab acasă, dar ăsta e fotbalul. Echipele sunt imprevizibile, oricare poate să câştige oriunde, toate sunt echilibrate valoric. Caransebeşul a avut pe vremuri echipă în Divizia A, iar acum nu reuşeşte să promoveze în Liga a II-a. Sunt 30 de ani de când nu a mai jucat nici în Divizia B. Echipa a jucat slab azi, din toate punctele de vedere, şi tehnic, şi tactic”, a spus fostul internaţional.

Întrebat fiind dacă echipa mai are şanse la promovare, Rotariu a părut resemnat: „Nu ştiu dacă mai avem. Mai sunt meciuri, dar eu zic că şansele sunt minime. Caransebeşul trebuie să joace până la capăt, cu mine, fără mine… Jucătorii trebuie să joace fotbal!”

„Şi gazdele au jucat destul de bine, şi-au creat câteva situaţii de poartă, şi noi am mai fi putut să înscriem, dar victoria nu poate fi pusă sub semnul îndoielii. Nu mă interesează locul în clasament, noi ne-am propus să câştigăm fiecare meci dacă putem şi, dacă vom ajunge să ne batem iarăşi la promovare, va fi bine”, a declarat tehnicianul hunedorean, un alt nume mare al fotbalului românesc, Romulus Gabor.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/