Șicane electorale cu iz de amintiri. „Între mine și Mirel Pascu este o diferență enormă”

După episodul din Primăria Bocșa, când necunoscuți au pătruns prin efracție în clădire și au pângărit biroul primarului Eugen Cismăneanțu, spiritele s-au încins la propriu. Acuzele curg din toate părțile, ajungându-se până acolo ca edilul-șef să fie suspectat că și-ar fi înscenat toată întâmplarea. Ce spune primarul despre unul dintre principalii săi contestatari?

„Între mine și Mirel Pascu este o diferență enormă, pentru că, în momentul de față, închei al doilea mandat la Primărie. În două mandate, nimeni nu mă poate arăta cu degetul că aș fi primit foloase necuvenite, că am stat cu mâna în sân și nu am făcut nimic pentru orașul Bocșa. Nu este cazul dumnealui. Ajunge să dăm o căutare pe Înalta Curte de Justiție să vedem că este sub control judiciar. Deci, dacă aș fi în locul lui, nu aș vorbi.”, spune Cismăneanțu.

În opinia sa, faptul că există un cerc de suspecți din cadrul celor trei partide nu înseamnă că el ar fi spus că un candidat anume a făcut așa ceva. În afară de faptul că a specificat că sunt simpatizanții celor trei partide, n-a făcut nicio acuzație directă. El este convins că până la urmă acest lucru va fi clarificat de către organele abilitate.

În privința lui Mirel Pascu, cel care luni declara că în 2012 a primit acasă o coroană de flori cu o lumânare, Eugen Cismăneanțu ne-a mărturisit: „Niciodată nu am făcut așa ceva și nu voi face niciodată. Cel care a făcut acest lucru este lângă el. Este șeful lui de campanie de azi. Nu sunt convins, știu 100%.”

(E)