Mizeria din primărie continuă să facă valuri la Bocșa

După scandalul generat de indivizii care au pătruns noaptea în Primăria Bocșa și și-au făcut nevoile în biroul edilului-șef, au apărut tot felul de acuze venite din toate părțile. Asta după ce Eugen Cismăneanțu a arătat cu degetul spre contracandidații săi în cursa electorală.

Cei de la PER au reacționat imediat, anunțând că se vor adresa instanței de judecată, considerând că nu este normal să faci astfel de afirmații fără a deține dovezi în acest sens.

În replică, primarul Cismăneanțu a spus: „Cei de la PER, săracii, vor să fie și ei băgați în seamă. Au mers pe la Medreș, știam că fac pe acolo tot felul de lucrări pentru care erau pasibili de amenzi, lucru pe care nu l-am tocmai pentru că nu am vrut să-i sancționez. Vor să-și facă campanie electorală prin anumite activități, adică un fel de campanie electorală mascată. Da, au încercat să profite de orice și au profitat nu doar ei. Mai multe partide încearcă să profite de anumite situații și își manifestă în momentul de față așa-zisa iubire față de Bocșa”.

(E)