Afirmații nefondate și puerile! Organizația Bocșa a Partidului Ecologist Român se delimitează de practicile josnice și murdare

În urma acuzațiilor lansate de primarul Cismăneanțu la adresa contracandidaților săi, pe care îi consideră vinovați de gesturile reprobabile făcute noaptea trecută în interiorul instituției, Daniel Nechita, președintele PER Bocșa, reacționează.

Organizația Bocșa a Partidului Ecologist Român se delimitează de practicile josnice și murdare de a face campanie și consideră că afirmațiile lui Eugen Cismăneanțu sunt nefondate și puerile.

„Ne vom adresa instanței de judecată, întrucât nu este normal să faci astfel de afirmații fără a deține dovezi în acest sens. Totuși se pare că Organizația Bocșa a Partidului Ecologist Român, prin acțiunile întreprinse la Lacul Medreș, l-au deranjat atât de tare pe domnul Cismăneanțu Eugen încât a ajuns să facă …… el afirmații calomnioase la adresa noastră. Țin să-i transmit pe această cale domnului anterior menționat faptul că niciodată nu ne vom coborî la acest nivel de jocuri «murdare» pe toată perioada campaniei electorale, întrucât sunt suficiente lucruri ce nu sunt tocmai la locul lor, ce trebuie expuse spre cunoștința cetățenilor orașului Bocșa, pe care îi asigurăm de tot respectul și considerația noastră. Drept dovadă, Organizația PER Bocșa nu a acceptat și nu va accepta să intre în polemici și discuții acide pe tema campaniei electorale, nici măcar prin interpuși pe rețelele de socializare, cu atât mai puțin în astfel de practici «murdare», care se pare că sunt specialitatea unora. Circ și pâine, dar eu unul consider că societatea nu mai funcționează astfel în ziua de azi”, se arată în dreptul la replică semnat de Daniel Nechita, candidatul PER la Primăria Bocșa.

Liderul PER mai spune că, în această dimineață, când a aflat despre incidentul de la Primărie întâmplător, la o terasă, a auzit totodată că, de fapt, „câinele de urmă adus de polițiștii deplasați la fața locului s-ar fi îndreptat spre Podul Mare. Repet, așa am auzit, astfel că i-aș sugera domnului Cismăneanțu să mai consulte listele de ajutor social, poate nu au documentația completă, cu toate că până la urmă nu m-ar mira să fie vorba chiar de propriul aranjament”, a concluzionat Daniel Nechita.

(E)