„El este capabil să-și însceneze aceste lucruri. Mi-a trimis o coroană și o lumânare aprinsă la poartă”

Reacții virulente din partea candidatului PSD la Primăria Bocșa după ce actualul primar a declarat că îi suspectează pe contracandidații săi că au plătit oameni care să spargă instituția și să își facă nevoile prin birouri.

Mirel Pascu nu a trecut cu vederea acuzațiile lui Eugen Cismăneanțu, după ce primarul în funcție a declarat că îi suspectează pe cei de la PSD, PNL și PER că au complotat împotriva sa, recurgând la un gest greu de imaginat.

„În 20 de ani de politică nu am auzit ca ceilalți contracandidați să fie acuzați de asemenea aberații. Atât eu, cât și ceilalți candidați la Primăria Bocșa suntem candidați onorabili care nu s-ar deda niciodată la o asemenea faptă. El este capabil să-și însceneze aceste lucruri și vă dau un exemplu: în 2012 domnul Cismăneanțu mi-a trimis o coroană și o lumânare aprinsă la domiciliul meu, la casa mea, la poartă la mine. Vreau să știe toți bocșenii ce a făcut domnul Cismăneanțu. Oare ce să însemne asta? Avem martori. De fapt, este disperarea lui că nu va mai fi primarul orașului Bocșa. Nu știu cine va fi, dar el nu va mai fi și poate o să aflăm că au dispărut și anumite documente odată cu această așa-zisă spargere”, este de părere candidatul PSD la Primăria Bocșa.

(E)

banner 970 x 250