„Moțiunea a fost de fapt un amărât joc de imagine!”

Liderul PNL Caraș-Severin, ministrul de Interne Marcel Vela, le ține o adevărată lecție de politică adversarilor care s-au chinuit în zadar să doboare Guvernul Orban prin moțiune de cenzură, o acțiune eșuată lamentabil.

Vela spune că nu a avut răgazul de a da replici unor politicieni care folosesc în campania electorală doar acuzații împotriva PNL, blamând și denigrând mereu membrii Guvernului. Și asta pentru că în această perioadă de pandemie, el și colegii săi din Guvernul Orban au fost responsabili, indiferent de efort, pentru protejarea sănătății cetățenilor. „Am văzut în aceste zile cum și-au ascuțit cuțitele și ne amenințau mereu, fie cei de la Pro România, fie de cei de la PSD sau ALDE. Am văzut și cum Moțiunea împotriva Guvernului PNL era pentru ei soluția electorală înainte de alegerile locale și le rezolva problemele de imagine. Crezând în democrație, am bănuit sincer că semnatarii Moțiunii, fiind mai mulți, vor și reuși, că majoritatea  parlamentară chiar dorește să-și asume guvernarea, că PSD-PRO România – ALDE vor să arate că sunt mai buni ca noi și vor să ducă mai departe treburile țării… Am văzut ieri că Moțiunea asta a fost de fapt un amărât joc de imagine, că de fapt nu își doresc guvernarea, ba chiar le este frică de ea și de situația grea prin care trecem cu toții!”, a comentat președintele PNL Caraș-Severin.

Marcel Vela nu a dorit să răspundă punctual tuturor celor care l-au atacat în ultima vreme, dar a ținut să le aducă aminte că a guverna înseamnă și curaj, și responsabilitate. „Le doresc multă sănătate și-i rog să respecte măsurile sanitare! România are nevoie de responsabilitate din partea tuturor cetățenilor, inclusiv a celor din politică!”, le-a transmis Vela adversarilor politici.

(E)