Aranjamente pe sub masă la Caransebeș! Agenții economici, intimidați de PNL!

Candidatul Pro România pentru Primăria municipiului Caransebeș demască jocurile murdare și ilegale pe care liberalii le fac în startul campaniei electorale. Felician (Bebe) Pasere e gata să prezinte dovada abuzurilor!

Afișele electorale sunt acceptate în acest an și pe proprietățile private, însă, atrage atenția candidatul Pro România, liberalii recurg la intimidări și presiuni asupra celor care sunt dispuși să accepte afișele candidaților altor formațiuni decât PNL. „Speriat că nu poate câștiga într-o campanie corectă, PNL intimidează agenții economici din Caransebeș care s-ar gândi să găzduiască pe clădirile lor afișele altcuiva decât cele ale candidatului lor. Îi pune să semneze contracte de exclusivitate sub amenințare. Avem dovezi în acest sens. Și ca eficiența acestui demers să fie maximă, îi contactează personal pe fiecare în parte pentru ca intimidarea și abuzul să fie depline. Nici după atâția ani nu a înțeles că o campanie nu se câștigă prin afișe electorale, ci stând de vorbă cu oamenii și rezolvându-le problemele. Dar asta nu i-a preocupat niciodată. Din acest motiv arată orașul așa cum îl vedem”, a semnalat Felician (Bebe) Pasere.

Sportiv fiind, candidatul Pro România știe ce e acela fair-play. Nu se abate de la el nici în această competiție electorală. Și-ar dori să nu o facă nici adversarii, numai că miza e atât de mare încât nu toată lumea joacă la fel de cinstit. Tocmai din acest motiv îi transmite un mesaj candidatului PNL, Andra Pleșa, și oamenilor din spatele ei: „Băieți, dacă nu știți să duceți meciuri în ring, cu reguli clare, și să le terminați în picioare, mai bine lăsați-vă! Nu e de voi! Vreți să câștigați din nou cu aranjamente pe sub masă, cu intimidări și șmecherii? Eu vă spun că suntem mulți și acum vorbim!”

 

(E)