Dorian Armaș, campion național la culturism, la 40 de ani

Munca din ultimii ani a fost încununată cu succes pentru proprietarul unei săli de fitness din Caransebeș. Dorian Armaș este campion național la culturism, medalie câștigată la Sibiu, zilele trecute.

Pentru că în municipiul Caransebeș și nici în județul Caraș-Severin nu există un club de culturism afiliat la Federația Română de Culturism și Fitness Dorian Armaș a concurat pentru un club din Cluj Napoca.


Campionatul Naţional de Culturism şi Fitness a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Sibiu, la care au participat peste 450 de sportivi din toată ţară.

leader board 728 x 90 px

Dorian Armaş, care deține o sală de fitness în municipiul Caransebeș a revenit cu titlul de Campion Naţional la categoria Masters (peste 40 de ani) şi medalia de argint pentru locul al doilea la Seniori – Clasic Fizic.
În urma rezultatelor deosebite Federația Română de Culturism și Fitness l-a desemnat pe Dorian Armaș să reprezinte România la Campionatul Balcanic, care se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni la Drobeta Turnu Severin.

FOTO: Sebastian Irlweg