Primarul din Glimboca, primul edil-șef din Caraș-Severin infectat cu noul coronavirus

După ziariști, iată a venit și rândul politicienilor să ajungă să sufere din cauza păcătosului de COVID. Petru Crîsnic simte pe pielea sa ce înseamnă să te lupți cu această boală. De ieri-dimineață, el se află internat în Spitalul Județean de Urgență Reșița, unde urmează tratamentul adecvat.

Crîsnic ne-a mărturisit că primele semne au apărut joia trecută, temperatura și durerile de cap, însă abia luni s-a prezentat la UPU Reșița pentru a fi testat.

Într-o postare pe Facebook, Petre Crîsnic transmite sătenilor săi un mesaj și un îndemn la responsabilitate: „Întrucât în cursul zilei de azi (n.r. luni, 31 august) am acuzat o stare generală rea, m-am prezentat la spital pentru testare COVID-19. Rezultatul este, din păcate, pozitiv. În spiritul transparenței în comunicarea cu voi toți, am considerat că e datoria și obligația mea să fac acest anunț. Vă îndemn pe toți să fiți responsabili, să mergeți la medic imediat ce prezentați simptome, să aveți grijă de voi și de familiile voastre! Virusul există, este periculos și cei care pun aceste lucruri la îndoială dau dovadă de iresponsabilitate! Aveți grijă de voi! Multă sănătate vă doresc tuturor!”

Crîsnic ne-a mai mărturisit că este pentru prima data în ultimii 10 ani când face un tratament cu antibiotic și când ajunge într-un spital.