Și totuși, există un doritor pentru postul de administrator special al ACS Poli!

La ACS Poli, a doua retrogradare consecutivă a adus o adevărată stare de hibernare „de vară” în luna iunie. La club nu mai e nicio mișcare, dar săptămâna viitoare urmează să fie numit un nou administrator special, după demisia lui Radu Birlică. Practic, sursele noastre vorbesc de un singur favorit cert.

Persoana în cauză este Ștefan Cârpanu, unul dintre puținii fani înfocați ai echipei și cel care deține blogul cronicavioleta.ro. Aparent, ar mai fi fost o persoană vehiculată pentru această funcție, din afara lumii fotbalului, dar din anturaje liberale, însă Cârpanu ar fi mai dornic să conducă clubul. Printre numele vehiculate de la demisia lui Birlică a apărut și cel al managerului centrului de copii, Pavel Velcotă, cel care antrenează și juniorii mari. Velcotă ar fi însă mai tentat să devină antrenor al echipei de seniori, retrogradată în Liga a III-a.

Revenind la Cârpanu, acesta provine dintr-o familie cu posibilități financiare importante și are, la rândul său, afaceri. În ultimul sezon, s-a apropiat și și-a băgat nasul tot mai mult la club. Multă lume din fotbalul timișorean a fost surprinsă când a plecat cu echipa în cantonamentul din Antalya, cu acordul antrenorului Valeriu Răchită. Tot pe surse, unele voci spun că Ștefan Cârpanu nu ar putea deveni administrator special, deoarece a emis unele cecuri fără acoperire.

1000x100 casa brutarului

Momentul-cheie pentru clubul de suflet al primarului Timișoarei va fi Adunarea Generală din data de 4 iulie. Atunci, reprezentanții Primăriei, Universitatea Politehnică, Consiliul Județean Timiș și Ioan Miculaș trebuie să desemneze un nou administrator special. Problema după acest moment va fi însă lipsa banilor, cu alte cuvinte, a perspectivelor.