Cu mașinile furate, la frontierele Banatului. Două cazuri într-o singură zi

promovare online Timisoara Casa Auto

Autoturismele furate continuă să fie achiziționate de românii din străinătate, care vor să vină cu ele în țară, dar la frontieră au surprize neplăcute. Este și cazul a doi cetățeni care au venit marți la punctele de frontieră de la Naidăș și Foeni, cu mașini semnalate ca fiind furate din Europa.

La Naidăș, un cetățean de 36 de ani s-a prezentat la graniță la volanul unui autoturism Nissan. Polițiștii de frontieră au descoperit că mașina a fost furată din Marea Britanie. Șoferul a precizat că a cumpărat respectivul autoturism din Marea Britanie, cu suma de 700 de euro, fără să știe că este vorba de un bun furat.

promovare banner maxagro

La frontiera de la Foeni a apărut un bărbat de 33 de ani, la volanul unui BMW care era anunțat ca furat din Italia din luna aprilie a acestui an. De data aceasta, posesorul mașinii a precizat că a cumpărat mașina din Timișoara, cu 4.500 de euro. Mașinile au fost indisponibilizate de polițiștii de frontieră, iar în cele două cazuri se efectuează cercetări pentru infracțiunea de tăinuire.

publicitate tmc 640