Și totuși, ACS Poli reia activitatea. Echipa autorităților are un staff nou

Deși părea că nu va mai continua activitatea după cea de-a doua retrogradare consecutivă, echipa autorităților, ACS Poli, va relua miercuri activitatea fotbalistică. Cu noul administrator special, Petrea Mușat, s-a numit un nou staff tehnic, iar acum se discută despre arena pe care echipa va juca în Liga a III-a.

Staff-ul va fi format din antrenori care activau în club, la Centrul de Copii și Juniori. Principalul va fi Petre Vlătănescu, cel care a mai fost în ipostaza aceasta o etapă, în Liga a II-a, după plecarea lui Ionel Ganea. Secunzii săi vor fi alți antrenori de copii, Sorin Vlaicu și Adrian Săvoiu. Cel care era antrenorul cu portarii, Sorin Frunză, este acum angajat al clubului din Ghiroda, dar alb-violeții speră să-l mențină ca și colaborator. Rămâne de văzut dacă acest lucru se va materializa.

Primul antrenament al echipei va avea loc miercuri dimineața. Echipa se va antrena de acum încolo în Complexul „Adrian Stoicov” din spatele Stadionului „Dan Pătlinișanu”. Rămâne de văzut unde se vor juca meciurile de seniori. Clubul ar dori pe Stadionul Electrica, arenă ce urmează să devină baza de antrenament a seniorilor de la Ripensia. ACS Poli ar urma să joace vineri după-amiază partidele de Liga a III-a. Rămâne de văzut ce va spune proprietarul arenei, Societatea de Transport Public Timișoara.