Și soția lui Grindeanu protestează! „Poate greșesc făcând publice aceste rânduri. Dar nu mai pot să tac! Nu vreau să mai tac!”

Presiunea din familia premierului Grindeanu atinge cote alarmante! Soția prim-ministrului reacționează pe același cont de Facebook pe care, în urmă cu patru zile, nepoata lui Sorin Grindeanu îi lua apărarea unchiului său.

În această seară, Mihaela Grindeanu nu a mai rezistat presiunii protestelor din stradă și a reacționat. Tot în mediul virtual, așa cum a făcut și nepoata premierului în 2 februarie. Soția lui Sorin Grindeanu a ales contul aceleiași nepoate pentru a-și exprima susținerea față de cel care a plecat de lângă familie pentru a conduce frâiele unei țări. În același timp, Mihaela Grindeanu face un apel la bunul simț al celor care îi vor citi mesajul, ținând să sublinieze că nu a fost pusă de nimeni să redacteze rândurile postate pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Prima reacție din partea familiei premierului! „Oameni buni, ce v-a făcut omul Sorin Grindeanu?”

„Bună seara! Deoarece am luat decizia, pentru binele familiei mele, de a-mi bloca contul de Facebook, voi folosi această metodă pentru a vă transmite un mesaj personal!

Poate greșesc făcând publice aceste rânduri, poate voi fi condamnată și blamată de mulți care le vor citi! Dar nu mai pot să tac! Nu vreau să mai tac!

Soțul meu e un om responsabil, un om care a fost apreciat, simpatizat și susținut de mulți oameni! A ajuns să fie acuzat de susținere a corupției, să fie acuzat de minciună și de intenții ascunse! A ajuns prim-ministru al României pentru că i-au cerut colegii de partid și nu pentru că a avut el intenții sau ambiții ascunse! A primit această funcție cu dorința clară de a face bine! A plecat de lângă familie, de lângă prieteni, de lângă oamenii care îl susțineau, convins că poate ajuta România!

Are doi copii mici, are o familie respectată, are un trecut politic curat! Copiii lui fac parte din viitorul pe care unii spun că el vrea să îl distrugă! Ce om responsabil, ce tata și-ar dori să își stigmatizeze proprii copii, să atragă asupra familiei sale amenințări și blesteme, să le distrugă viitorul? Nu are logică!!

Va veni o vreme când nu va mai fi lângă copiii lui, când nu va putea să îi mai protejeze și nimeni nu poate să creadă, nici măcar pentru o clipă, că nu își dorește o țară prosperă și necoruptă pentru viitorul copiilor lui!

Nu știu cine are de câștigat după toate aceste proteste, nu știu cine are de câștigat din distrugerea imaginii lui, a carierei lui, dar el sigur, nu are de câștigat!

Nu i-am cerut să se întoarcă lângă familie, deși îmi doresc din suflet să ne recuperăm liniștea. Dar, în același timp, îmi doresc să fie lăsat să demonstreze tuturor celor care nu cred în el, că e un om capabil, că are intenții bune și că poate duce la bun sfârșit un program din care românii au numai de câștigat!

Să îl ajute Dumnezeu!!

Aceste rânduri au fost scrise de mine, nu am fost manipulată, nu am intenții ascunse, nu vreau să citească nimeni «printre rânduri»! Sunt gândurile, grijile și convingerile mele și am simțit nevoia să le transmit în speranța că unii vor încerca măcar să îl reanalizeze pe omul Sorin Grindeanu și faptele lui!

Mulțumesc anticipat tuturor care, deși nu pot să fie de acord cu mine, nu vor considera necesar să înjure sau să blesteme vreun membru al familiei mele!

Mulțumesc!

MIHAELA GRINDEANU”

Sursă foto: Ora de Știri