Liviu Dragnea îi răspunde fostului văr: „Mă consider o persoană foarte cinstită! Eu nu am furat nimic!”

explo 1000x200

Șeful PSD Liviu Dragnea dezminte, printr-o declarație publică, acuzațiile aduse de fostul său verișor, cel care, într-un comentariu la unul dintre articolele Express de Banat, susține că actualul președinte al Camerei Deputaților a reușit să răzbată prin infracțiuni cu bani publici.

Paul Prodana, verișorul primar al fostei soții a lui Dragnea, și-a expus punctul de vedere cu privire la modul în care șeful PSD a urcat pe scara funcțiilor. „Pe donlivio l-am cunoscut foarte bine. Băiatul șefului de post de la Izlaz, un sat uitat de lume de pe malul Oltului. Un parvenit, în timp, doar prin infracționalitate ascunsă cu bani publici”, susține fostul văr al lui Dragnea.

CITEȘTE ȘI: Cea mai grea lovitură! Liviu Dragnea, demascat de un fost membru al familiei: „Un parvenit, în timp, doar prin infracționalitate ascunsă cu bani publici!”

Ca un răspuns la acuzațiile lui Paul Prodana, șeful Camerei Deputaților a făcut o declarație publică prin care contrazice acuzațiile aduse de fostul membru al familiei. Liviu Dragnea nu înțelege nici acuzațiile din dosarul penal în care este anchetat. „Mă consider o persoană foarte cinstită, o persoană care a fost condamnată pe marginea unui dosar politic iniţiat de un procuror care şi-a uzurpat calităţile oficiale şi care la ora asta, eu, cel condamnat, nu are hotărârea care să îi spună de ce a fost condamnat. Dacă vi se pare normal ca după zece luni un om în România să nu ştie pentru ce a fost condamnat pe de o parte, pe de altă parte o hotărâre incompletă la care lipseşte expunerea şi motivarea – Codul de procedură penală spune practic că acea hotărâre nu există”, a răspuns Dragnea, citat de Mediafax, arătând că de aceea a şi făcut o contestaţie la executare.

„Şi, ca să închei, eu nu am furat nimic. Eu am fost trimis în judecată, aduceţi-vă aminte, acelaşi scandal şi aceeaşi presiune şi manipulare îngrozitoare din 2012 când se spunea că eu am furat două milioane de voturi. Şi acum le caută. O să văd dacă le găsesc pe undeva, în condiţiile în care am fost trimis în judecată pentru ceva şi am fost condamnat pentru altceva. În primă instanţă. În a doua instanţă nu am reuşit să aflu de ce”, a adăugat Dragnea.

CITEȘTE ȘI: Vărul lui Liviu Dragnea, către familia premierului Grindeanu: „Dacă-l iubiți cu adevărat pe Sorin, spuneți-i să demisioneze! Chemați-l acasă, să lase infractorii să se descurce singuri cu justiția!”

Sursă foto: evz.ro

banner 970 x 250