Și polițiștii se distrează! Mici și bere pentru oamenii legii, care au ieșit la iarbă verde

Temperaturile foarte ridicate i-au scos în stradă pe membrii Sindicatului Polițiștilor din Banat. Aceștia au organizat în weekend o ieșire la iarbă verde, cu mici, bere și muzică de calitate.

Întâlnirea a debutat cu un campionat de table, cărți și fotbal. Câștigătorii acestor competiții au primit și câte o diploma de învingător.

Sărbătorim Ziua Sindicatului Polițiștilor din Banat. E prima oară când facem o asemenea manifestare sau mai bine spus socializare. Ne-am gândit, fiind timp frumos, iar gazdele fiind foarte primitoare, să socializăm la o scară mai mare și să ne strângem toți membrii sindicatului nostru la voie bună, mulți mici și multă bere”, a declarat Adrian Nica, pentru „Express de Banat”.

Cum sindicaliștii ne-au obișnuit cu petreceri frumoase în fiecare an de Revelionul Polițiștilor, o ieșire în timpul verii organizată de aceștia nu poate să iasă altfel.

Am venit să ne distrăm, să ne mai delectăm puțin, să ieșim din cotidianul de zi cu zi. Ne simțim foarte bine, jucăm fotbal, tenis de masă dar și alte acțiuni recreative. Este de foarte bun augur înâlnirea de astăzi”, a spus Marian Nichifor.

După orele prânzului, întâlnirea a fost destinsă cu muzică populară de seamă. Petrică Magheț și Liliana Chioasa au încins atmosfera până spre lăsarea serii. Acțiunea a avut loc în weekend, pe Stadionul Minda.