Și în vremuri de criză caransebeșenii tot își doresc locuințe noi

Traversăm vremuri de incertitudine economică, pe fondul epidemiei de COVID-19. În asemenea situații, tendința naturală este, pentru mulți aceea de a cădea în expectativă, amânând orice decizii financiare importante. Cu toate acestea șantierele de construcții private ale dezvoltatorilor parteneri din Caransebeș și-au continuat activitatea.

Agentul imobiliar Bianca Ștark a făcut o analiză a situației de pe piața imobiliară în municipiul Caransebeș. Indiferent de context, unele lucruri trebuie să meargă mai departe. Radu Moroșanu de exemplu, dezvoltatorul complexului MORES a spus că proiectul, ce cuprinde acum un bloc cu 3 scări și 16 apartamente în zona Aeroport, o provocare pe care și-o dorește îndeplinită cu succes, este deja în faza de amenajări interioare, urmând ca toate apartamentele să fie livrate până la sfârșitul acestui an.

În perioada pandemiei, construcția era deja într-o fază avansată, astfel încât s-a putut lucra respectând procedurile legale de distanțare, s-au format echipe de cate 2-3 angajați pe apartament, pentru finisaje și, pentru că furnizorii  și-au onorat angajamentele, nu au fost probleme nici cu aprovizionarea, deci lucrările au mers bine în continuare”, a spus Radu Moroșanu.

Facilitățile existente, diversitatea tipului de locuințe și faptul că se oferă un stil de viață bun au făcut ca cererea de locuințe să rămână constantă, chiar și în aceste zile tulburi în municipiul Caransebeș. Interesul major din partea celor care doresc să îți achiziționeze o casă sau un apartament l-a încurajat pe același dezvoltator imobiliar să mai achiziționeze teren în aceeași zona, unde se va construi o strada cu case, mai mari sau mai mici, poate în stil mediteranean. În prezent investiția este în faza de proiectare și întocmire a documentației”, a menționat agentul imobiliar Bianca Ștark.