Și fără investiții, și „ipocriți!”. Florin Bogdea arată cu degetul către liberali

Grupul PSD din Consiliul Local Caransebeș reacționează după declarația primarului liberal Felix Borcean, care punea afirmațiile consilierului PSD Valentin Dascălu privind rectificarea negativă a bugetului local pe baza unei așa-zise campanii electorale.

Liderul grupului PSD din Consiliul Local, Florin Bogdea, îi face ipocriți pe cei care aruncă astfel de acuze, în condițiile în care Primăria Caransebeș este condusă de liberali:

„Am văzut în presă că PSD începe asaltul pentru Primăria Municipiului Caransebeș și sincer îmi vine să râd, cum pot unii să fie atât de ipocriți, când ei se dau peste cap să fie cât mai pe placul alegătorilor, aducând pe bani grei trupe celebre sau pedalând pe emoția produsă de spitalul municipal Caransebeș. La conducerea primăriei municipiului Caransebeș, se găsesc liberalii, ei sunt executivul primar-viceprimar și majoritate în Consiliul Local și nu au fost în stare să realizeze investițiile propuse, banii fiind redistribuiți la alte capitole pentru a nu-i pierde, adică să nu se întoarcă în bugetul de stat.”, spune Florin Bogdea, întărind cele spuse de colegul consilier Valentin Dascălu, care s-a abținut la votul pentru aprobarea rectificării bugetare pe motiv că Primăria nu a cheltuit banii estimați în buget pentru capitolul Investiții.

Florin Bogdea spune că Executivul nu ar trebui să arunce cu noroi în consilierii PSD și să se apuce de lucru în propria-i ogradă ca să nu mai piardă termene pentru demararea investițiilor:

„Ca știți cum este, dacă nu folosești banii unde trebuie, vine statul și îi redistribuie celor care au nevoie. Se pare că în Caransebeș, nu avem nevoie de străzi asfaltate, de școli renovate, locuri de joacă etc. Motivul celor din Executiv fiind că nu au finalizat proiectele, dar cine v-a oprit să faceți proiectarea?, evident consilierii PSD, nu? că doar ce e rău aparține PSD-LUI, iar ce e bun PNL-LUI. Am văzut că și la nivel național e același lucru, ba mai mult profesorii sunt certați de actuala guvernare că au salariile prea mari, în Sănătate la fel, revenim la vechiul slogan cu greaua moștenire și austeritate. Dar se pare că nouă românilor ne place scandalul și ne interesează mai puțin realizările, trăiască nenea Iancu, cât de actual este!. Vreau să vă spun cu subiect și predicat că nu a început nici o ofensivă pentru Primăria Municipiului Caransebeș, din partea PSD-ului, îi lăsăm pe adversari să vă încânte cu ce știu mai bine, dar vă promitem ca vom veni cu un proiect administrativ serios pentru Caransebeș și caransebeșeni, care sper să nu se lase încă o dată duși de nas de mirajul spectacolului în detrimentul proiectelor serioase.”, a concluzionat consilierul Florin Bogdea, liderul grupului PSD din Consiliul Local Caransebeș.

CITEȘTE ȘI:

PSD a început asaltul pentru Primăria Caransebeș! „Liberalii n-au făcut anul acesta aproape nimic!”