Și elevii din Teregova continuă Digitaliada, într-un laborator modern

Elevii Liceului Sf. Dimitrie din comuna Teregova, Caraș-Severin continuă activitatea în cadrul programului Digitaliada, platformă pe care sunt înscriși aproape 40.000 de elevi, profesori și părinți.

Programul Digitaliada 2020-2021 se va desfășura în laboratorul digital al școlii, complet echipat cu tablete pentru ca fiecare elev să lucreze individual, dar și cu laptop fentru profesor și videoproiector pentru clasă.

Cei 86 de elevi ai unității de învățământ din Teregova fac parte din cei peste 30.000 de elevi, profesori și părinți înrolați în platforma Digitaliada „Învățare și testare online”, sistem de management școlar care oferă utilizatorilor acces gratuit la module dedicate pentru teste, teme, videoconferințe și rapoarte de activitate.

Programul Digitaliada este liderul educaţiei digitale în România, cu o experiență de 4 ani în implementarea metodelor digitale în procesul de predare-învăţare-evaluare. Oricine este interesat de predarea și învățarea cu ajutorul tehnologiei digitale are la dispoziție, în mod gratuit, platforma interactivă Digitaliada „Învățare și testare online” și peste 2000 de resurse educaționale.