Și-au dat cu paru-n cap pentru o salcie. Vezi cum se bagă unul pe altul în spital sătenii din Soceni!

În cursul acestei seri o ambulanță împreună cu o mașină a poliției au plecat în trombă spre satul cărășean Soceni, după ce un apel la 112 anunța un scandal cu victime în curtea unuia dintre săteni. Războiul a pornit de la salcie care-i încurca pe doi vecini să trăiască gard în gard.

De-a râsul-plânsul, un sătean din Soceni a ajuns de urgență la spital după ce a fost lovit violent în cap cu un par chiar de către vecinul său. Mărul discordiei a fost, spune soția victimei, o salcie care ar fi căzut pe gardul dintre curțile celor doi, pe care bărbatul agresat ar fi încercat să o împingă înapoi în curtea alăturată.

Gestul, pe cât de normal, pe atât de supărător pentru vecinul agresor care nu a stat mult pe gânduri și a luat un par cu care l-a lovit pe bărbat. Mai mult decât atât, se pare că agresorul nu s-a oprit doar la a-l lovi pe vecinul său, ci a luat-o la rost și pe mama bărbatului.

„Nu știu ce s-a întâmplat, eu nu am fost acolo. Au auzit că s-au certat de la o salcie care căzuse la noi pe gard și bărbatul meu a încercat să o împingă înapoi. Vecinul a sărit atunci să dea în el cu un par. Noi nu am mai avut probleme cu ei, alți vecini au mai avut. Ba mai mult, ne și ajutam reciproc”, a explicat soția bărbatului agresat.

Întregul incident s-a finalizat la spital, după ce victima a sunat-o pe nevasta sa, care la rândul său a anunțat poliția. Oamenii legii împreună cu o ambulanță s-au deplasat de urgență la fața locului, unde l-au găsit pe bărbatul agresat conștient, dar acuzând dureri în zona capului, amețeli și stări de greață.

Medicii de pe ambulanță au declarat că starea victimei este stabilă, acesta fiind conștient și capabil chiar să meargă pe propriile picioare. „Este stabil, este vorba despre un traumatism cranio-cerebral prin lovire. Mai multe informații vom avea abia după ce vom face o serie de investigații”, a explicat cadrul medical care i-a acordat primul ajutor rănitului.

Oamenii legii vor continua să facă cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate ce anume a stârnit furia agresorului și ce a stat la baza întregului incident.

Comments

  1. gioni says:

    qcsll5ieaahnz3x7