Show de stand-up comedy cu Cătălin Bordea și jocuri pentru copii pe agenda de weekend a celor de la Iulius Town Timișoara

1000x100 (5)

Weekend cu mult haz și distracții pentru cei mici se anunță la Iulius Town Timișoara. Vineri are loc un show de stand-up comedy susținut de Cătălin Bordea, iar Caravana cu Jocuri poposește în Iulius Gardens și îi așteaptă pe cei mici. La terase, atmosfera va fi întreținută din nou cu muzică live și evenimente speciale.

Cătălin Bordea vine cu glumele la el, iar warm-upul va fi făcut de Nelu Cortea și Florin Gheorghe, responsabili de buna dispoziție. Show-ul de stand-up începe la ora 21.30 în zona VIP Parking, iar intrarea se face pe bază de bilet, pe care îl puteți achiziționa de pe www.iabilet.ro.

Pentru cei mici, Caravana cu Jocuri a pregătit activități educative, de societate și de stimulare a memoriei și îi așteaptă pe cei mici timp de trei zile, în Iulius Gardens, în zona Family Plaza. Intrarea este gratuită, iar pentru a respecta distanțarea fizică, numărul de participanți este limitat. Doritorii se pot înscrie accesând pagina de Facebook a evenimentului.

Tot în acest weekend la etajul Iulius Mall are loc un Târg de Bijuterii și Accesorii Fashion. Veți putea găsi cercei, coliere, brățări, dar și alte articole atractive. Ca de fiecare dată, terasele din Iulius Town Timișoara au pregătit evenimente inedite cu tematici speciale, care au loc în fiecare seară, toate într-un cadru natural la Iulius Gardens.