Sfaturi pentru candidații PNL din județul Timiș! Ludovic Orban: „Faceți o campanie directă, adresată de la om, la om!

Ludovic Orban a pus pe tavă mai multe sfaturi de care candidații PNL din județul Timiș ar trebui să țină în cont în campania electorală. Premierul a spus că partidul se află pe primul loc în preferințele alegătorilor și le-a garantat celor aflați în competiție că Guvernul liberal le va fi partener.

După ce a vorbit cu încredere de victoria de care partidul se va bucura după alegerile din 27 septembrie, premierul Ludovic Orban, prezent la întâlnirea cu liberalii din județul Timiș, a explicat cum ar trebui să arate o campanie electorală. A pus accent pe discuții directe cu cetățenii.

„Plecați în competiția electorală cu o poziție favorabilă. Cei care sunteți primari, locuitorii vă judecă după ceea ce ați făcut. Și aproape toți ați făcut multe lucruri bune pentru oameni. Aproape toți primarii își vor înnoi mandatul. Cei care nu sunteți primari și care candidați veți avea din partea imaginii PNL un avantaj. Ce vă cer, este ca până în data de 27 septembrie să nu faceți altceva decât să comunicați cu locuitorii comunității în care candidați. Faceți o campanie directă, adresată de la om, la om, în care să spuneți lucrurile așa cum le gândiți, să arătați proiectele pe care vreți să le realizați și să îi convingeți pe oamenii cu care interacționați că merită să vă acorde încrederea. Luptați-vă, pentru că nu vă luptați doar pentru orgoliul dumneavoastră, ci vă luptați pentru a oferi o șansă comunității locale de dezvoltare. Vă mai garantez că Guvernul liberal vă este partener”, a declarat Ludovic Orban, la Timișoara.

Premierul a mai spus că are garanția că localitățile în care câștigă un primar liberal se dezvoltă rapid și că PNL este de departe partidul care se bucură de cea mai mare încredere aflându-se pe primul loc în preferințele alegătorilor.