Sezonul de schi, deschis de azi şi la Gărâna, şi pe Semenic!

Noul sezon de schi în Caraş-Severin se deschide astăzi, 9 decembrie. Anunţul a fost făcut aseară, de administratorii pârtiilor de la Gărâna şi de pe Semenic.

Cei care vor să schieze la 1400 metri altitudine sunt aşteptaţi, începând de azi, pe Pârtia Goznuţa de pe Semenic. „Veste bună pentru toți iubitorii sportului de iarnă, din acest weekend va fi deschisă pârtia Goznuța de pe Muntele Semenic. Vă așteptăm! Pârtiiieeeee!“, este anunţul postat pe una din reţelele de socializare de administratorii pârtiei.

Ceva mai jos, la 900-1000 metri altitudine, tot începând de astăzi este disponibilă şi pârtia din Gărâna, aflăm dintr-un alt anunţ făcut tot pe una din reţelele de socializare. „Cu începere de sâmbătă, 09.12.2017, ora 9.30, Pârtia din Sat din Gărâna este deschisă. Vă aşteptăm cu zăpadă proaspătă, pârtii pregătite, două drumuri de acces, unul de lângă biserica din sat şi unul de la restaurantul La Scena. Parcările şi drumurile de acces sunt deschise“, ne asigură administratorii pârtiilor de la Gărâna. Spunem pârtii, pentru că aici există trei trasee de coborâre, două pentru schiori şi una pentru amatorii de snowboard. La Gărâna stratul de zăpadă măsura aseară 25 cm, iar pe Semenic depăşea 35 cm.