Sesizările timișorenilor, gestionate greșit de angajații Primăriei! Tinerii liberali – „gardienii” orașului?

Starea trotuarelor, rampele clandestine sau iluminatul public sunt câteva dintre neregulile Timișoarei, care urmează să fie supravegheate de tinerii liberali. Primarul Nicolae Robu va constitui o echipă formată din 100 de voluntari liberali, care vor sesiza toate problemele din oraș. 

Cu toate că aplicația de sesizări a municipalității este funcțională, personalul nu gestionează corect și nu răspunde prompt nemulțumirilor timișorenilor. În acest sens, Nicoale Robu a găsit o soluție.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Ca măsura, am creat o echipă de 100 de voluntari liberali, care își asumă să răspundă de câte 13 străzi și să-mi sesizeze tot ce văd în neregulă, începând cu: iluminat, salubrizare, starea trotuarelor, starea spațiilor verzi, starea carosabilului, loc de joacă, tot ce este în zonă. Sper cu ajutorul colegilor să reușesc să fac să meargă lucrurile mai bine decât până acum. Ei trebuie să urmărească și să sesizeze și dacă apare reacția remediativă. Eu voi trage linia pentru fiecare în parte și voi vedea ce au făcut. Acești oameni, având doar 13 străzi, pot să treacă să le inspecteze și să facă sesizări și apoi să îmi spună dacă s-a intervenit sau dacă nu”, a spus Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/