Pro România are deja candidat pentru Primăria Timișoara, dar îl ține ascuns până la toamnă

În Pro România Timiș se fac analize și planuri după alegerile din 26 mai și în perspectiva scrutinului din toamnă. Totodată, partidul are deja un candidat și pentru alegerile locale de vara viitoare din capitala Banatului.

„După cum am mai spus, suntem mulțumiți de numărul de voturi pe care le-am obținut, dar sunt localități unde nu ne-am ridicat la nivelul așteptărilor. În Timișoara, de asemenea, sunt secții, în unele cartiere, unde rezultatul nu a fost cel așteptat. Pornind de la această analiză, lucrăm la o reorganizare și încercăm o eficientizare a muncii, în ideea pregătirii pentru campania prezidențială.”, a declarat coordonatorul Pro România Timiș, Nicolae Birău.

În ceea ce privește un candidat pentru Primăria Timișoarei, Pro România are deja o variantă. Numele persoanei nu va ieși însă la iveală până în prima săptămână a lunii septembrie.

„Partidul e pregătit. Avem un an de zile de când suntem din campanie în campanie. Continuăm și vom avea puterea să ducem acel candidat acolo unde își dorește, în acea perioadă scurtă de timp, de șase luni minimum”, adaugă Birău.