Serviciul pentru Acţiuni Speciale într-o misiune specială. „Mâinile bucuriei” întinse copiilor nevoiaşi

Campania „Mâinile bucuriei”, inițiată de voluntarii ATOR Banatul de Munte, continuă să aducă un strop de bucurie și speranță atât în rândul vârstnicilor, cât mai ales în rândul nevoiașilor reșițeni.

Astăzi, în Vinerea Mare, polițiștii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Caraș-Severin au avut într-adevăr o misiune specială. În preajma Sărbătorilor Pascale, aceștia s-au alăturat demersului umanitar, iar, împreună cu părintele paroh din cadrul Parohiei Ortodoxe Moniom, polițiștii au reușit să vină în sprijinul a zece copii din cadrul a două familii nevoiașe din Reșița.

Punând mâna de la mână, reprezentanții SAS din cadrul IPJ Caraș-Severin au vrut ca publicului țintă să nu-i lipsească cele necesare de pe masa de Paște, pe lângă alimente și dulciuri, nevoiașilor fiindu-le oferite obiecte vestimentare.

„Anul acesta, de Sfintele Sărbători Pascale, vom sta acasă lângă cei dragi și ne vom bucura împreună de această mare sărbătoare. Sărbători binecuvântate, multă sănătate și speranță, astfel încât, împreună, să putem trece cu bine peste toate greutățile!”, este mesajul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin adresat tuturor cetățenilor.