Serviciul de Înmatriculări auto din Timișoara rămâne cu program scurt. Cel de la Lugoj e suspendat din cauza lipsei de personal

Programul de lucru cu publicul la Serviciul de Înmatriculări din Timișoara se desfășoară și în perioada următoare în intervalul orar 08-15. Cererile de autorizații provizorii vor fi preluate conform programărilor la zi, anunță Prefectura Timiș.

Astfel, joi se preiau dosarele de înmatriculare aferente programărilor din 16 iunie, iar vineri – cele pentru programările din 17 iunie.

Prefectura Timiș anunță că se păstrează ora rezervării inițiale, iar pentru funcționarea în bune condiții, solicitanții sunt rugați să se prezinte la ghișeu cu câteva minute înaintate de ora rezervării. Programările din intervalul orar 15.30-20 nu se anulează, solicitanții fiind rugați să se prezinte în intervalul orar 08-15.30.

leader board 728 x 90 px

Cererile de autorizații provizorii vor fi preluate conform programărilor la zi. Programul de eliberare al documentelor este de luni până vineri în intervalul orar 08-15.

La Lugoj, serviciul rămâne cu activitatea suspendată, din cauza lipsei de personal.

Modificările în activitatea serviciului vin după ce aproape toți agenții de poliție din cadrul acestuia au fost arestați preventiv, suspecți fiind de luare de mită.

CITEȘTE ȘI: Ministrul de Interne, după ce agenții de poliție de la Serviciul de Înmatriculări Timișoara au fost arestați: „Corupția este un flagel care trebuie prevenit”