Servicii stomatologice de top la Medici’s Dental

O nouă serie de vești îmbucurătoare vine de la Clinicile Medici’s din Timișoara. Medici’s Dental oferă abonamente private de sănătate.

„Ai grijă de angajații tăi și ei vor avea grijă de afacerea ta” – regula de aur pentru toți cei care își doresc un business de succes, o regulă care deja a fost aplicată de către marile companii și care pare să funcționeze de minune. Pe modelul puterii exemplului, în ultimii ani și companiile mai mici au început să-și focuseze atenția asupra angajatului și să-i ofere pachete avantajoase, să se concentreze asupra bunăstării salariaților și chiar a familiilor acestora. Cum? Simplu! Cea mai mare cerere vine din segmentul sănătății, pachetele private de sănătate fiind în topul preferințelor angajaților.

Unii au înțeles perfect nevoile societății, s-au adaptat și au creat business-ul perfect, pliat pe necesitățile companiilor și angajaților acestora. Cu o vechime pe piață de mai bine de 22 de ani, clinicile Medici’s din Timișoara, una dintre cele mai îndrăgite clinici din vestul țării, este principalul operator de servicii medicale corporate din Timișoara și din zona de vest, deservind circa 500 de companii client, aproximativ 50 de mii abonați permanenți, iar de anul acesta pune la dispoziția acestora pachetele dental de clasă expert și premium, care se fac prin serviciul propriu de stomatologie, din cadrul Medici’s Academica.

Health News 2019! Zâmbetul angajaților reflectă imaginea companiei și starea de bine la locul de muncă. Clinicile Medici’s Timișoara – Medici’s Dental+ oferă abonamente private de sănătate.

„Medici’s înseamnă în primul rând servicii medicale de calitate, oferite într-un ambient prietenos, în totală antiteză față de modul în care se prezintă sistemul sanitar românesc de stat. Medici’s este un creator de standarde de sănătate și aduce medicina foarte aproape de om. Medici’s înseamnă totodată grijă față de pacient, personal medical de înalt profesionalism și aparatură medicală de top. Ne vom trata partenerii așa cum noi am dori să fim tratați și vom lupta corect cu concurența. Înțelegem să fim credincioși literei și spiritului codului etic al vocației noastre, legilor şi standardelor morale ale comunității” a declarat  Adrian Bădescu, CEO Medici’s.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/