Seriozitatea ne aduce promovarea!

CSM Reșița joacă astăzi, de la ora 17.00, în Valea Domanului, cu UTA II Arad, într-un meci care, în mod normal, le va aduce rosso-nerilor încă trei puncte în clasament. Vești bune se așteaptă însă și de la Rovinari și Timișoara!

Leo Doană nu va conta astăzi pe serviciile lui Alin Liuba, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei, suspendat pentru cumul de cartonașe, dar UTA e totuși ultima în clasament și nu ar trebui să fie niciun fel de probleme pentru obținerea victoriei.

“Va fi un meci ca toate celelalte. Noi tratăm toate meciurile cu aceeași seriozitate. Depinde numai de noi. Dacă ne facem jocul și rămânem cu picioarele pe pământ, nu ne poate sta nicio echipă în față. Sper ca jucătorii să înțeleagă mesajul nostru. Până acum și-au văzut de joc, au muncit la antrenamente. Modestie, muncă și rezultatele sper să se vadă la meciurile ce urmează . Obiectivul a fost locurile 1 – 6, însă acum rezultatele ne forțează să tragem la promovare și asta ne dorim cu toții”, a declarat antrenorul CSM-ului.
Toată suflarea roș-neagră așteaptă vești bune în această rundă de pe alte două stadioane, de la meciurile Pandurii II Târgu Jiu – Industria Galda și Ripensia Timișoara – Cetate Deva, în care sunt angrenate trei dintre contracandidatele la promovare.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/