Greu, greu de tot cu copiii Bătrânei Doamne! Victorie pentru Nea Gigi! [FOTO]

CSM Reșița a urcat pe locul doi în clasamentul Ligii a III-a, Seria a IV-a, după 1-0 acasă, cu UTA II Arad, victoria fiindu-i dedicată lui Gigi Rouă, cel de care Valea Domanului s-a despărțit joi pentru totdeauna.

Rosso-nerii au intrat în teren deciși să rezolve cât mai repede meciul cu ultima clasată, numai că socotelile lor au fost serios încurcate de puștii echipei secunde a Aradului. Keita a avut două șuturi bune în prima repriză și cam atât, astfel că juniorii de la UTA au prins curaj și au lăsat până în final o impresie excelentă. Practic, diferența dintre echipa care are pretenții de promovare și ultima clasată nu s-a văzut aproape deloc în acest meci.

Beloescu a adus cele trei puncte după pauză, cu o execuție frumoasă, scăriță peste portarul arădean, dar Valea Domanului a trăit emoții fantastice în ultimele zece minute, când UTA II a ratat vreo două-trei ocazii uriașe. CSM n-a arătat deloc grozav, dar până la urmă importante sunt punctele, trei puncte care înseamnă locul doi, la o singură lungime de noul lider, Național Sebiș.

„A fost o victorie muncită. Îmi felicit băieții, dar și adversarul pentru dăruire, pentru joc. Le-am spus băieților și înainte de meci, dar și în cursul săptămânii că ne așteaptă un joc foarte greu, să nu ne uităm în clasament la ce poziție au adversarii noștri și s-a adeverit. După cum știți, UTA este o echipă tânără, dar ambițioasă, care a mai scos rezultate bune în deplasare. La Sebiș a fost egalată în minutul 90. Știam că ne așteaptă un meci foarte greu. UTA este o echipă bine organizată și foarte periculoasă pe contraatac, dar mă bucur că am câștigat acest meci. Suntem pe locul doi, la un punct de Sebiș și ne așteaptă un meci foarte greu săptămâna viitoare, la Deva”, a declarat Leo Doană după meci.

„Știam că Reșița este o echipă bună, vreau să o felicit pentru victorie. Am primit un gol la o greșeală colectivă. Nu sunt supărat. Mă bucur că am avut reacție după primirea golului, ne-am creat câteva oportunități. Nu am venit aici cu gândul doar să ne apărăm. Dacă am ceva să le reproșez băieților mei, le-aș reproșa lipsa de curaj din prima parte a meciului, pentru că le-a fost teamă de valoarea adversarului”, a declarat Dan Oprescu, antrenorul arădenilor.