Marcel Vela: „Eu îl susţin pe Nelu Popa! La președinția PNL Reșița”

untitled design set 970x90 px

Liderul liberalilor cărăşeni a anunţat în conferinţa de presă de ieri că alegerile interne din PNL Caraş-Severin nu vor face decât să scoată în evidenţă unitatea partidului! Asta chiar dacă Nelu Popa vrea șefia PNL Caraș-Severin!

„Eu îl susţin pe domnul Popa la preşedinţia PNL Reşiţa”, a anunţat răspicat Marcel Vela, liderul de astăzi al PNL Caraş-Severin. Acesta a arătat că alegerile interne au început în PNL, ba chiar jumătate din filialele din judeţ şi-au ales deja preşedinţii, de regulă câştigând tot preşedinţii în funcţie.

„PNL este un partid al dezbaterilor, al democraţiei”, a subliniat şi Ioan Popa, iar invitatul de ieri, Ludovic Orban, a ţinut să sublinieze că Ioan Popa şi Marcel Vela „nu candidează unul împotriva celuilalt, ci candidează amândoi pentru PNL”. Orban spune că orice candidatură aduce cu ea un plus de viziune şi strategie şi că este bine să fie cât mai mulţi candidaţi pe orice funcţie din partid.

„Filiala Caraş-Severin va fi unită, nu vom da şansa cuiva să spună că ne certăm”, a completat Ion Marcel Vela, actualul lider al PNL Caraş-Severin. În momentul anunțului făcut de Popa cu privire la candidatura sa pentru șefia PNL Caraș-Severin, pe scena politică din județ au început discuțiile despre un adevărat război în rândul liberalilor, despre ruperea partidului în două.