PSD aduce bucurie în familiile nevoiașe din Anina și Reșița

Campania Culori de primăvară, organizată de PES activists și PSD CarașSeverin, cu prilejul sărbătorilor pascale a adus un strop de bucurie în trei familii din Anina. Alte două, din Reșița, vor fi vizitate astăzi în același scop.

„Campania socială Culori De Primăvară este un proiect național, lansat de PES activists România, prin care, împreună cu liderii PSD, ne-am îndreptat atenția către persoanele defavorizate (familii izolate, familii cu mulți copii, persoane în vârsta) pentru a decora împreună ouăle de Paște și a le ura o primăvară frumoasă. În Caraș/Severin, campania decurge foarte bine, beneficiarii fiind trei familii din Anina și două familii din Reșița. A fost o zi bogată în zâmbete și culoare: am vopsit ouă împreună, am jucat fobal, ne-am bucurat laolaltă… A meritat! Acțiunea continuă.., a declarat Marius Bălean, președintele PES activists Caraș-Severin.

S-au alăturat acestei campanii sociale parlamentarii PSD de Caraș-Severin, Marin Belei, Nona Iorga, Răzvan Simulescu, Petru Fara, Valentin Blănariu, Ioan Crina, Flavius Nedelcea și organizația PSD Anina.