Foresta salvează Metalul Reșița de retrogradare!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Metalul Reşiţa joacă astăzi, de la ora 17, pe stadionul Forestei Suceava, dar cum pentru moldoveni partida de astăzi se anunță a fi ultima, rezultatul ar putea să nu mai conteze și echipa lui Cătălin Rufă să rămână în mod cert în Liga a II-a și pentru sezonul următor.

Prosport anunță că situaţia la gruparea suceveană este foarte complicată și că timpul nu joacă deloc în favoarea moldovenilor. E vorba despre o datorie de 300.000 de lei către Finanţe, lucru obligatoriu pentru ca Foresta să poată primi finanţare de la Consiliul Local Suceava. „Din nefericire, suntem într-o situaţie critică. Din cauză că nu putem asigura nici masa jucătorilor, în acest moment nu facem nici antrenamente. Am încercat să eşalonăm acea datorie către Finanţe şi am oferit drept garanţie două suprafeţe de teren în Suceava şi trei apartamente. Cei de la Finanţe ne-au evaluat însă aceste bunuri la sume derizorii, 20.000 euro în total. Este strigător la cer ce se întâmplă în România. Sper că se va găsi o soluţie pentru ca această echipă să nu se desfiinţeze şi să putem merge mai departe”, a declarat Andrei Ciutac, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului.

untitled design set 970x90 px

Dacă Foresta va avea soarta nefericită a atâtor alte echipe care au abandonat competiția, atunci nicio altă formație nu va retrograda la finele acestei ediții de campionat.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/