Sergiu Caplea, candidatul PSD pentru Primăria Reșița în 2020?!

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Liderul Tineretului Social Democrat din Caraș-Severin e pregătit să intre în luptă electorală cu Nelu Popa, primarul în funcție al Reșiței, care a confirmat deja că va candida pentru un nou mandat din partea PNL.

Sergiu Caplea a fost candidatul PSRO pentru primărie în 2016. Numărul voturilor primite l-a plasat pe locul șapte din 11 pretendenți la fotoliul de edil-șef. La scurt timp a intrat în cel mai mare partid, PSD, astfel că șansele sale în 2020 ar putea fi cu totul altele. „În urmă cu doi ani a fost o discuţie între mine şi Mircea Geoană. Cu câteva luni înainte de candidatură ne-am întâlnit la Bucureşti, la o şedinţă, am discutat, după care a venit la Reşiţa. Am fost sunat şi mi s-a propus să candidez la primărie, am acceptat şi chiar mi-am dorit acest lucru. Am ieşit pe locul 7 din 11 , pentru prima data este foarte bine. Pentru mine a fost o experienţă, am cunoscut oameni şi m-a ajutat pentru a fi cel care sunt azi”, a dezvăluit Sergiu Caplea pentru expressdebanat.ro.

1000x100 casa brutarului

După alegerile locale din 2016 s-a înscris în PSD, partid de la care așteaptă nominalizarea pentru o nouă candidatură pentru Primăria Reșița, în ciuda faptului că nu are o mare experiență politică. „Dacă partidul doreşte acest lucru, cu siguranţă da, aș candida, dar asta nu hotărăsc eu. De doi ani sunt în politică, dacă ajungem la a stabili candidatura mea pentru funcţia de primar mi-o voi asuma şi o voi duce la bun sfârşit”, a spus tânărul social-democrat.

expres banat 1000x100 (2)