„Premierul Viorica Dăncilă este o sumă a dezastrelor celorlalți miniștri!”

untitled design set 970x90 px

Liderul PNL Caraș-Severin a șters pe jos astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, cu premierul Viorică Dăncilă, dar în același timp a avut și cuvinte de laudă la adresa unor miniștri din Guvernul PSD-ALDE.

Senatorul Marcel Vela începe să renunțe la diplomația exagerată de care a dat dovadă în ultima vreme și trimite săgeți otrăvite către PSD, chiar dacă pentru moment o face destul de timid. Președintele PNL Caraș-Severin a apreciat mai întâi că „Mihai Fifor e unul din miniștrii buni ai Guvernului”. Apoi, fiind întrebat față de ce alți miniștri ai Guvernului Dăncilă mai are cuvinte de apreciere, Vela a evitat să rostească alte nume. În schimb, le-a descalificat pe două dintre preferatele lui Liviu Dragnea.

Eu sunt președintele Comisiei de Apărare și am relații doar cu miniștrii care sunt în domeniul ordinii publice și apărării și l-am comparat doar cu doamna Carmen Dan. Între doamna Carmen Dan și Mihai Fifor, Mihai Fifor e mai bun. Pe ceilalți nu-i cunosc, dar majoritatea sunt un dezastru. Primierul Viorica Dăncilă?! Viorica Dăncilă este o sumă a dezastrelor celorlalți miniștri”, a afirmat Vela.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/