Senzațional! Interpretare de excepție la „Românii au talent”. Dean Bowman, în marea finală!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Acordurile muzicale parcă rupte din cer au răsunat prima dată la Reșița, iar aseară au impresionat încă o dată publicul din toată România. Legendara piesă „Purple Rain” a fost interpretată divin de artistul Dean Bowman, alături de elevii săi de la școala de muzică gospel din Reșița.

Semifinala 2 a show-ului „Românii au talent 2021” a fost cel mai așteptat moment al zilei de vineri și asta pentru că se anunța un program artistic de excepție, al cărui „dirijor” principal nu putea fi nimeni altul decât cel care îl sărbătorește pe Dumnezeu prin muzică – Dean Bowman.

A ridicat juriul și o țară întreagă în picioare și a pus Reșița pe hartă: „locul despre care vom mai auzi, Reșița și a ei școală de muzică gospel”, după cum afirma Andi Moisescu, profund impresionat în fața unei astfel de performanțe fără cusur.

Originar din New York, Dean Bowman este deja un nume sonor în lumea muzicii naționale și internaționale, este omul prin vocea căruia îngerii ne ating cele mai sensibile corzi ale sufletului.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

„E o bucurie pentru toți oamenii care te vor asculta pe orice scenă din lume”, a spus juratul Alexandra Dinu. „Ești o binecuvântare pentru artiștii din România, pentru muzica din România”, a completat Andra. O astfel de interpretare te lasă fără cuvinte, pentru că ce ai mai putea adăuga după un așa act senzațional?

„Când cânt simt prezența fratelui meu și a tatălui meu care acum nu mai sunt printre noi. Am visat să inspir și pe alții, pentru mine a fost un moment măreț, mai ales că l-am avut implicat și pe fiul meu. Le sunt recunoscător elevilor mei pentru că au putut participa.”, a spus Dean Bowman, artistul pe care îl vom revedea și în finala concursului și, de ce nu, chiar marele câștigător.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/