SENTINȚĂ DEFINITIVĂ. Puşcărie pentru drumuri deszăpezite doar pe hârtie!

Fostul director al Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat a Judeţului Caraş-Severin face puşcărie după ce a fost prins în flagrant primind mită.

Ianăş Roşeţi a fost condamnat astăzi definitiv la închisoare cu executare de Curtea de Apel Timişoara. Magistraţii au respins ca nefondat apelul declarat de acesta împotriva sentinţei prin care Tribunalul Caraş-Severin îl trimisese pentru o perioadă de doi ani şi jumătate în puşcărie. Roşeţi a pledat vinovat, dar asta nu l-a ajutat decât să beneficieze de o reducere a cuantumului pedepsei, nu şi în ceea ce priveşte modalitatea de executare.
Fostul director DADPP Caraş-Severin a fost găsit vinovat de comiterea infracţiunii de luare de mită după ce a fost prins în flagrant. El a fost dat pe mâna procurorilor anticorupţie de Ioan Vetreş, fostul primar al comunei Armeniş, care a ales rolul de martor denunţător pentru a evita primirea unei condamnări la închisoare cu executare, într-un dosar instrumentat pe vremea când era edil-şef. Procurorii au reţinut faptul că Roşeţi a acordat lucrări de întreţinere a drumurilor pe timp de iarnă solicitând şpagă. Beneficiarii contractelor au prestat servicii doar pe alocuri sau chiar deloc!

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV: Află cine este primarul penal care l-a turnat pe directorul Ianăș Roșeți pe mâna procurorilor DNA!

Ianăş Roşeţi, judecat pentru luare de mită! Nu a existat nici măcar aparența respectării procedurilor legale!

Se îngroaşă gluma! Încă un dosar pe numele directorului Roşeţi!

 

 

foto: pressalert.ro