Senatorul Vela e preocupat de Centenarul Marii Uniri, Gorghiu și Falcă de demiterea președintelui Orban!

Mai mulți lideri liberali au semnat o listă pentru demiterea lui Ludovic Orban de la șefia partidului, subiect care îi este străin președintelui PNL Caraș-Severin, Marcel Vela!

Câțiva liberali l-au criticat pe Ludovic Orban pentru direcția în care se îndreaptă partidul, chiar în Biroul Politic Național al PNL de ieri, au spus surse politice pentru MEDIAFAX. Șeful PNL le-a reproșat la rândul său că nu vin cu soluții și în loc facă opoziție la PSD, se ocupă cu subminarea din interior a formațiunii.

Un număr de 16 liberali, printre care se află liderul PNL București, Cristian Bușoi, și președinții filialelor de sector, ar fi întocmit o listă prin care susțin demiterea lui Ludovic Orban. Printre aceștia s-ar număra Anca Boagiu, președinte PNL Sector 2, senatoarea Alina Gorghiu, liderul senatorilor liberali, Iulian Dumitrescu, sau primarul Aradului, Gheorghe Falcă. În schimb, când a luat cuvântul, senatorul Marcel Vela a a vorbit despre un cu totul alt subiect, respectiv despre anul centenar, semnal clar că liderul liberal din Caraș-Severin preferă să stea deoparte.

Orban a izbucnit la finalul întâlnirii și le-ar fi cerut contestatarilor săi „să nu se mai ascundă după deget” și să recunoască că au semnat o listă pentru demiterea sa de la șefia PNL. „Ce faceți aici, subminați partidul din interior? Aici veniți și faceți nu știu ce și prin spate faceți liste. De un an și jumătate nu l-am văzut pe unul să dea în PSD. Dați în PNL! Deci este clar că cineva din afară vrea să faceți chestia asta”, le-ar fi spus Orban liberalilor nemulțumiți, au relatat aceleași surse politice pentru MEDIAFAX.