UPDATE. DN6 continuă să ia vieți! Accident mortal între Cornea și Plugova!

Cel mai periculos drum din Caraș-Severin face noi victime. Un accident grav a avut loc, în urmă cu puțin timp, între Plugova și Cornea. Un autoturism a intrat în plin într-un TIR care vira la stânga.

Impact devastator între un autoturism și un TIR pe Drumul Național 6, cunoscut ca fiind cel mai periculos din Caraș-Severin. Potrivit primelor date, mașina, care se deplasa dinspre Orșova spre Caransebeș, a intrat în plin în TIR-ul care efectua un viraj la stânga, spre o parcare.

Nu se știe deocamdată cine se face vinovat de producerea accidentului, nefiind exclusă ipoteza ca șoferul autotrenului să fi efectuat virajul fără să se asigure. Cert este că o femeie de 69 de ani din autoturism și-a pierdut viața, iar soțul ei de 68 de ani a fost resuscitat la fața locului și a fost preluat de ambulanță, fiind în stare critică.

Toți cei implicați în accident sunt români, cei doi soți fiind din Drobeta Turnu Severin. Circulația rutieră este blocată.

Ora 14.00

Circulația rutieră a fost reluată pe ambele sensuri de mers. Se pare că bărbatul care s-a aflat la volanul mașinii a fost stabilizat, aflându-se în continuare la Reanimare în spitalul din Caransebeș.

MIERCURI, 11 iulie

Ora 8.30

În urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă, se pare că șoferul TIR-ului a virat la stânga fără să se asigure, tăind calea autoturismului care circula regulamentar din sens opus.