Senatorul Vela, apostrofat la ieșirea din Parlament: „Să-ți fie rușine!” Vezi aici ce gest a făcut liderul PNL Caraș-Severin! [VIDEO]

Marcel Vela a fost întâmpinat cu reproșuri, ieri, de mulțimea furioasă care a ieșit în stradă din cauza modificărilor pe care coaliția de guvernare le-a adus codurilor penale!

Oamenii nemulțumiți i-au luat la rost pe toți parlamentarii, fără să mai țină cont care de la ce partid este sau cum a votat în plen.  „Am avut la Parlament plen comun Camera Deputaților și Senatul, pentru a vota noul director de la SIE și alte puncte de pe ordinea de zi. De dimineață, Camera Deputaților a votat modificările la Codurile Penale, după ce ieri și majoritatea din Senat și le-a adoptat cu toată opoziția PNL. După terminarea plenului comun, la ieșirea din Parlament, protestatarii, pe bună dreptate își manifestau nemulțumirea față de parlamentari. Când am ieșit pe poarta Parlamentului, am primit și eu, ca toți cei care plecau de la ședință, apostrofarea «Să-ți fie rușine!»”, a mărturisit parlamentarul cărășean pentru expressdebanat.ro.

Vela spune că nu avea de ce să-i fie rușine, în opinia sa parlamentarii PNL luptând la baionetă împotriva acestor modificări, astfel că a coborât și s-a îndreptat spre oamenii furioși. „Am rugat șoferul să oprească și le-am spus că nu toți parlamentarii au de ce să se rușineze, pentru că eu și mulți alții am votat împotrivă. Spre bucuria mea, din mulțime s-a desprins un protestatar, mi-a mulțumit și mi-a strâns mâna”, a povestit senatorul PNL.