Senatorul Niţu, acţionar în Valea Domanului?! Vezi ce spune patronul Rufă!

Clubul Metalul Reşiţa a ajuns să fie dat exemplu de jurnaliştii de la Jurnalul Naţional într-un articol în care se vorbeşte de afacerile dubioase care ar exista în Liga a II-a, cu largul concurs al FRF.

Publicaţia amintită arată că rosso-nerii ar fi implicaţi în jocuri necurate şi fac o legătură între senatorul de Vâlcea, Remus Niţu, şi patronul Metalului, Cătălin Rufă. „Meciurile din campionat dintre CSM Râmnicu Vâlcea şi CS Metalul Reşiţa s-au încheiat pe principiul « ia trei puncte, dă-mi trei puncte». Atunci când a venit la Reşiţa, Rufă s-a declarat apolitic şi a spus că organigrama clubului rămâne în mare măsură cea a clubului vâlcean. Consiliul Local este asociat cu 44,44% în Club Sportiv Metalul Reşiţa SA. Acelaşi procent îl deţine şi Rufă, restul aparţinând Asociaţiei Clubul Sportiv Municipal Metalul Reşiţa, reprezentată de nimeni altul decât de senatorul PNL Remus Daniel Niţu. Despre implicarea senatorului PNL nici primarul, şi nici Rufă nu au scos un cuvânt. De cealaltă parte, nici senatorul Niţu nu s-a grăbit să facă public în declaraţia de avere şi în cea de interese implicarea sa la Metalul”, notează jurnalul.ro.

Cătălin Rufă a negat pentru expressdebanat.ro cele apărute în sursa citată. „E greşit. E exclus. Cum să deţină domnul senator Niţu acţiuni?! Noi am preluat societatea domnului Niţu în totalitate, nu pe bucăţi. E eronată informaţia. Am participat la întocmirea actelor, o spun cu toată răspunderea”, a dat asigurări patronul Metalului.

 

foto: indiscret.ro