Senatorul Marcel Vela şi-a testat puterea de a convinge Puterea!

untitled design set 970x90 px

Numirea unei social-democrate în funcţia de manager al Spitalului Municipal de Urgenţă din Caransebeş, de către primarul liberal Felix Borcean, nu l-a ajutat pe senatorul PNL Ion Marcel Vela în tentativa acestuia de a obţine bani de la bugetul de stat pentru spital, cu ajutorul parlamentarilor PSD-ALDE.

Înainte de a propune un amendament la Legea bugetului pe 2018, prin care avea să solicite alocarea a 15 milioane de lei pentru spitalul din Caransebeş, senatorul liberal Marcel Vela susţine că s-a asigurat de sprijinul parlamentarilor USR, PMP, ALDE şi al celor de la minorităţi.

„M-aş fi aşteptat ca această propunere, acest amendament să-l susţină chiar PSD-ul din Caraş-Severin, deoarece managerul spitalului din Caransebeş este un lider local al PSD. Şi preşedintele PSD Caraş-Severin este din Caransebeş!“, a declarat senatorul Ion Marcel Vela, în plenul Parlamentului.

Precizând că ar mai fi necesare doar 7 voturi dinspre PSD pentru ca amendamentul să treacă, Marcel Vela a sperat că pledoaria sa va determina atragerea majorităţii de voturi în favoarea comunităţii din Caransebeş şi din zonele limitrofe. Dar n-a fost să fie: amendamentul a primit 90 de voturi pentru şi 105 voturi contra. Prin urmare, chiar şi cu 7 voturi în plus, s-ar fi ajuns la un scor negativ, 97-98!, semn că nu toţi parlamentarii pe care se baza Vela au votat favorabil!

BUGET SPITAL CARANSEBES – Amendament sustinut de Ion Marcel Vela – senator PNL de Caras Severin !Amendament sustinut de senatorul PNL de Caras Severin Ion Marcel Vela in plenul Camerelor Reunite ale Parlamentului la dezbaterea Proiectului de Lege a Bugetului de Stat pe 2018 – decembrie 2017 .

Gepostet von PNL Caras Severin am Donnerstag, 4. Januar 2018

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/