Senatorul Ionuț Chisăliță: „Președintele Iohannis a incitat la ură și la dezbinare!”

explo 1000x200

Reacția președintelui României avută astăzi în Parlament cu privire la Ordonanța 13, la mișcările de stradă și la atitudinea social-democraților, în special a premierului Sorin Grindeanu, a șefului PSD Liviu Dragnea și a ministrului Justiției, Florin Iordache, l-a dezamăgit pe senatorul PSD de Caraș-Severin, Ionuț Chisăliță.

„Am așteptat cu interes discursul Președintelui! Am crezut și am sperat până în ultima clipă că voi asista la un discurs echilibrat, demn de un adevărat președinte, care să dovedească înțelegerea rolului de mediator pe care ar trebui să și-l exercite! Din păcate am asistat la un discurs care a incitat la ură și la dezbinare!”, a comentat Chisăliță.

Acesta susține că președintele Klaus Iohannis ar trebui să-și calculeze mai atent vorbele și să nu facă jocuri politice. „Suntem într-un moment în care toți trebuie să ne așezăm la discuții și să găsim soluții pentru detensionarea situației! Guvernul a ascultat vocea străzii și a retras ordonanța! Era momentul în care președintele putea dovedie președintele tuturor românilor! Păcat! România și românii nu au nevoie de ură și de un președinte care să incite la ură!, a mai spus senatorul PSD.

 

banner 970 x 250