Senatorul Ionuț Chisăliță consideră că liberalii sunt iresponsabili și își bat joc de România

untitled design set 970x90 px

Mascarada de ieri din Parlamentul României, generată de gestul penibil al lui Ludovic Orban de a-i cere imperativ lui Florin Cîțu să renunțe la mandatul de prim-ministru, a trezit reacții imediate din partea decidenților politici, în special a celor aflați în opoziție.

În opinia senatorului PSD de Caraș-Severin, Ionuț Chisăliță, decizia luată de PNL este una iresponsabilă, adâncind criza politică, în loc să se preocupe de problemele majore cu care se confruntă populația în ultimele săptămâni.

„Oamenii așteptau instalarea unui guvern cu puteri depline, măsuri ferme și clare pentru limitarea efectelor sociale și economice ale epidemiei de coronavirus. Acum totul depinde de președintele României, toată responsabilitatea îi aparține și facem apel ca, în cel mai scurt timp, să convoace partidele la consultări pentru a avea cât mai repede un guvern cu o largă majoritate. Românii pot vedea acum singuri adevărata față a PNL și unde au putut să ducă liberalii România. Românii se bat pe apă și pâine în supermarketuri, iar lor le arde de joaca de-a «uite guvernul, nu e guvernul».

Este al doilea guvern care își depune mandatul în patru luni, ceea ce depășește orice logică”, a scris senatorul cărășean pe pagina sa de Facebook.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/