Senatorul Chisăliță nu vede realizările primarului Popa pentru că duduie economia și e blocat în trafic!

Liberalii reșițeni nu-i rămân datori senatorului Ionuț Chisăliță după ce social-democratul a pus la îndoială performanțele primarului Nelu Popa în administrația locală și chiar i-a ironizat realizările.  

„Din lipsă de activitate și fără să aibă ce realizări să prezinte publicului, senatorul blocat în trafic se laudă cu ce nu face”, au găsit liberalii ca posibilă justificare pentru ieșirea lui Chisăliță, ironizând declarațiile parlamentarului făcute cu ocazia prezenței lui Liviu Dragnea în Caraș-Severin. Chisăliță spunea atunci că traficul spre București e mai mereu aglomerat din cauza numărului mare de camioane, ceea ce ar fi un semn al creșterii economiei.

CITEȘTE ȘI:

Senatorul Chisăliță caută în zadar ceva schimbat la Reșița! E doar promenada Bârzavei, de pe vremea lui Stepanescu!

Promenada pe care se plimbă sute de reșițeni în fiecare seară și despre care parlamentarul PSD spunea că are la bază un proiect scris pe vremea fostului primar Mihai Stepanescu este 100% o idee liberală, contraatacă oamenii din partidul primarului Popa. Aceasta este o lucrare demarată din fonduri proprii și are o valoare totală de 4.800.000 lei. Din totalul investiției, 2.300.000 au fost returnați din fonduri europene pe axa RETROSPECTIVE. Începerea lucrărilor la promenadă a creat posibilitatea de a atrage finanțare pentru un proiect mult mai mare. Astfel, s-a legat reabilitarea Centrului Civic cu reabilitarea a șase străzi din zona Luncă, pe axa de Mobilitate Urbană, printr-un proiect care include promenada. Cele două proiecte care încep anul acesta au o valoare totală de 9 milioane de euro. Deci, pe înțelesul domnului senator, printr-o investiție de 500.000 euro, Primăria Reșița a atras fonduri europene de 9.500.000 euro”, au precizat liberalii.

Senatorului PSD i se reproșează că încercă să creeze confuzie între promenadă și drumul de legătură cu Unitatea Militară. Drum care, într-adevăr, s-a aflat și pe lista de proiecte a fostului primar PSD al Reșiței, Mihai Stepanescu. Dar, spun liberalii, a fost uitat în sertare mai mult de 5 ani și Reșița risca să piardă finanțarea.