Senatorul Chisăliță caută în zadar ceva schimbat la Reșița! E doar promenada Bârzavei, de pe vremea lui Stepanescu!

Ales președinte al organizației municipale PSD Reșița, Ionuț Chisăliță l-a luat din nou în marcaj pe liberalul Nelu Popa, căruia îi numără realizările folosindu-se de un singur deget!

Parlamentarul social-democrat nu ia în calcul proiectele primarului Popa care deocamdată sunt doar pe hârtie și spune că nu a observat prea multe schimbări în oraș în cei trei ani și ceva de când liberalul e șeful administrației publice locale. „Atragem atenția asupra lucrurilor greșite care se fac. A demonstrat și primarul, și cei care sunt în jurul lui de trei ani de zile că nu știu să managerieze administrația publică. Eu nu am văzut până acum altceva în afară de aleea de promenadă, care și acela e proiectul lăsat de fostul primar Mihai Stepanescu. Degeaba se laudă cu ea! În afară de avioane pe Bârzava, din punctul de vedere al domnului primar totul este rezolvat în Reșița, dar eu nu văd nimic și nu văd nici reșițenii!”, a lovit Chisăliță.

Șeful PSD Reșița nu vede cu ochi buni nici ceea ce Popa a gândit pentru Reșița, iar reintroducerea tramvaiului e doar un exemplu pe care l-a dat Chisăliță. Acesta spune că dimineața se circulă bară la bară și că e curios să vadă cum va gestiona primarul situația în momentul în care vor începe lucrările la linia de tramvai. „În afară că a tăiat salariile la angajați, că a dat afară oameni din Primărie și a angajat alții, nu știu să fi făcut altceva. A spus că va aduce investitori în parcul industrial, a dat chiar și nume, nu am văzut unul. Nu a lăsat firmele mici din Reșița în parcul industrial că aduce investitori mari. Nu i-a adus!”, a mai declarat Ionuț Chisăliță.