Senatorul Chisăliță le răspunde celor veșnic nemulțumiți! „Fanii austerității să renunțe la circ și teatru ieftin!”

Senatorul cărășean Ionuț Chisăliță s-a adresat din nou în plen, enumerând reușitele Guvernului Grindeanu de până acum și răspunzându-le astfel celor care se declară veșnic nemulțumiți.

Ionuț Chisăliță a intervenit astăzi în plenul Senatului pentru a le răspunde celor care nu sunt mulțumiți de acțiunile și măsurile Guvernului Grindeanu. În declarația politică pe care a prezentat-o, senatorul arată realizările Executivului de până acum, dar și planurile de viitor ale acestuia, care, spune parlamentarul, nu vor face decât să îmbunătățească și mai mult viața românilor.

„Dincolo de încercările eșuate ale manipulatorilor de serviciu, România merge înainte, ROMÂNIA SE ÎNDREAPTĂ SPRE NORMALITATE! Primele performanțe ale Guvernului Grindeanu contrazic profețiile sumbre fluturate ostentativ și cu insistență de către cei direct interesați. Legea salarizării unice a fost depusă la Parlament pentru dezbatere. Se lucrează la un nou Cod Economic. Guvernul Grindeanu își vede de Programul de guvernare promis românilor în campania electorală. Creșterea economică se va regăsi și în buzunarele milioanelor de români!”, spune senatorul cărășean.
Chisăliță îi atacă dur pe cei care încearcă să dezinformeze și să înverșuneze populația împotriva guvernării. „Constatăm că fanii austerității, că marionetele lor, folosiții, manipulații așa-zisei mișcări #rezist, sunt deranjați, chiar ofuscați de faptul că Programul de guvernare al PSD se implementează, dă roade, guvernarea merge bine, România renaște. (…) Tupeul, aroganța, ipocrizia, manipularea odioasă, obrăznicia, sfidarea, dezinteresul păpușarilor și lacheilor văzuți și nevăzuți, orice demers îndreptat împotriva intereselor românilor și României, vor fi mai devreme sau mai târziu sancționate. Nimeni și nimic nu rămâne nepedepsit”, a subliniat senatorul.

Ionuț Chisăliță și-a încheiat discursul în Senat afirmând că Guvernul are treabă, iar vremea nemulțumiților a apus. „Vremea festivalurilor celor ce se autoproclamă «noul val», val al veșnicilor nemulțumiți odihniți, a trecut! La muncă! Avem treabă, România s-a trezit!”