Ludovic Orban vrea să scoată liberalii din criza identitară

untitled design set 970x90 px

Candidat la alegerile interne din PNL chiar pentru şefia partidului, Ludovic Orban a făcut un tur de forţă prin toate organizaţiile judeţene pentru a-şi asigura sprijin în dezideratul său electoral.

În cadrul vizitei sale în Caraş-Severin, Orban a promis că până la alegeri va ajunge de două ori în fiecare filială judeţeană şi a anunţat că el candidează pentru a aduce PNL mai aproape de oameni. Orban a mai vorbit şi despre o criză identitară a liberalilor, spunând că locul PNL este alături de dreapta europeană. Cel mai probabil, fostul ministru al Transporturilor avea în vedere afilierea iniţială a PNL la grupul european ALDE, un grup care era mai aproape de centru, cu o doctrină social-liberală.

Orban spune că PNL trebuie să se „bazeze pe clasa de mijloc, fiind un partid al proprietăţii private, al proprietarilor, dar şi un partid al civilizaţiei, modernizării. Al spiritului antreprenorial”.

Întrebat despre echipa cu care se va prezenta la aceste alegeri interne, Ludovic Orban a refuzat să nominalizeze pe cineva, motivând diplomatic că face aceste vizite tocmai pentru a identifica acele persoane care se potrivesc şi ar trebui să facă parte din echipa sa, echipă pe care o va anunţa în cea de-a doua sa vizită în Caraş-Severin.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/